Reklamation och retur

ÅNGERRÄTT

Du har full ångerrätt (retur och bytesrätt) inom 14 dagar från att du mottagit varan.

Ångerrätten kan nyttjas förutsatt att varan returneras tillsammans med de etiketter och originalförpackning/skolåda som följer med varan. Du har som kund rätt att undersöka varan men du får inte bryta plomberingar. Ångerrätten gäller inte underkläder. För de fall där tillhörande fodral, emballage, informationsfolder och äkthetsintyg inte medföljer vid utnyttjande av ångerrätt, har Hennings Kläder AB rätt att neka returen.

Observera också att det är du som ska betala för returfraktkostnaderna.

Byte och retur:
Vid byte och retur är du som som betalar returfrakten. Alla varor som skickas tillbaka måste vara noggrant emballerade för att undvika skador på varan. Det är du som står för transportrisken tillbaka till Hennings Kläder AB.

Reklamation:
Om du reklamerar din vara på grund av en skada eller felproduktion kommer vi att göra en manuell bedömning och eventuellt begära in plagget om så behövs. Första åtagandet vid en reklamation är att åtgärda felet. Om detta inte går och reklamationen blir godkänd kommer vi att ersätta dig med en ny produkt. Om vi inte har möjlighet att ersätta dig med en likadan vara har du rätt till att häva köpet och få pengarna återbetalda.

Återbetalning sker normalt inom 14 arbetsdagar från det att vi mottagit och godkänt din retur. Vi kan endast utföra återbetalning på samma sätt och till samma konto som användes vid köptillfället.

Returadress för ångerrätt och reklamation:

Hennings Kläder AB
Storgatan 12
541 30 Skövde
Sverige

hennings@henningsklader.se

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.